Despre


Restaurant Casa Dobrogeană reprezintă cea mai bună opţiune atunci când vine vorba despre mâncare la malul mării, acesta fiind poziţionat la o distantă de doar 700 metri de plajă, chiar la intrarea in staţiunea Mamaia, pe marginea Lacului Tăbăcăriei, la 2,2 km distanta faţă de Delfinariu, Planetariu, Microrezervaţie şi Păsări Exotice, 8 km faţă de Acvariu şi Faleza Cazino, 700 de metri faţă de Pavilionul Expoziţional, 550 de metri faţă de parcul acvatic Aqua Magic şi doar 150 de metri faţă de parcul de distracţii Luna Park. Ca şi repere orientative, Restaurant Casa Dobrogeană se află în zona Hotelului Oxford, a Parcului de distracţii Luna Park şi în imediata apropiere a Bowling-ului.

Restaurantul Casa Dobrogeană are dorinţa să fie unic, prin cea mai frumoasă locaţie din Mamaia şi mai ales prin bucătaria elaborată, frumoasă, plină de pasiune şi nu în ultimul rând accesibilă.

Aici puteţi alege dintr-o gamă extrem de variată de mâncăruri, care vă vor încânta papilele gustative şi vă vor convinge să alegeţi serviciile noastre ori de cate ori veţi avea nevoie.
Restaurantul are o capacitate de 530 de locuri, dintre care 350 de locuri în salon, 100 de locuri pe terasa acoperită şi 80 de locuri pe terasa în aer liber şi se poate adapta oricărui tip de eveniment, astfel încat cei ce vor alege serviciile noastre se vor întoarce mereu cu cea mai mare placere.

Pentru ca profesionalismul şi respectul faţă de clienţii noştri ne insuflă dorinţa de a fi cei mai buni, organizăm mese festive: aniversări, nunţi, botezuri, pensionări, chiar şi seri specifice româneşti cu melodii din folclorul dobrogean şi din celelalte zone româneşti cântate live de orchestra localului.

Plecând de la ideea că fiecare client trebuie să fie mulţumit, indiferent de asteptările sale ne-am străduit să ţinem cont de toata experienţa acumulată în acest domeniu şi să venim în întampinarea clienţilor nostri cu soluţii şi servicii complete în ceea ce priveste mancarea bună şi de calitate.

De asemenea, la Restaurant Casa Dobrogeană beneficiaţi de parcare, terasă în aer liber, aer condiţionat şi internet wireless Wi-Fi gratuit.

Din respect pentru cei care au ales să ne treacă pragul, nu am neglijat niciodată aspectul costurilor, oferind un raport corect calitate/cantitate/preţ, corectitudinea faţă de clienţii nostri fiind una din valorile noastre de bază.

Restaurant 1 Restaurant 2